Go to Top

Cata a la vista! 29 de març a les 20h: Vins de la D.O.Monsant. Entrades esgotades!

Estimats amics,

Ja estem a punt de degustar i conèixer una mica millor aquests vins tan fantàstics de la nostra terra. La Denominació d’Origen Montsant té la major part de la seva zona de producció a la comarca del Priorat. Des del seu naixement el 2001, aquesta D.O. ha viscut un creixement espectacular: dels 28 primers cellers als gairebé 50 actuals. Degut a la complexitat geològica que defineix el territori on s’emmarca, hi trobem una gran diversitat de sóls: pissarrosos, granítics, calcaris… cadascun d’ells aporta l’aliment necessari al cep i marca fortament la personalitat del seu fruit i en conseqüència, dels seus vins.

La cata tindrà lloc el proper divendres 29 de març a les 20h a casa nostra i anirà a càrrec dels nostres amics del Celler de Capçanes. El preu és de 20 euros i inclou la cata i un refrigeri informal després per a compartir impressions i un bon moment.

En aquest moment les places ja estan esgotades ja que tenim un aforament limitat però al mes següent us espera una nova cata! estigueu atents a les nostres Xarxes Socials i al vostre mail.

Gràcies sempre pel vostre interès!

 

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!
Share on FacebookTweet about this on Twitter