Go to Top

CAVATAST 2013

Sant Sadurní d’Anoia es prepara per la 17a edició del Cavatast que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre. Una edició, la d’enguany, que inaugurarà el periodista Marcel Gorgori i que posa l’accent en la projecció exterior.

La fira arriba amb algunes novetats, entre les quals l’ampliació dels horaris al vespre i que no tancarà als migdies, així com també la incorporació d’una aplicació per smartphones IOS i Android, creada per Appàtics, que permetrà millorar l’experiència dels usuaris de la fira, així com també augmentar la projecció exterior. També aposten per potenciar l’anglès, incorporant-lo en tots els elements de la fira, atès que cada cop tenen un major nombre de visitants de fora de l’Estat espanyol.

En aquesta edició també es podrà gaudir d’altres activitats, com ara les visites als cellers, l’opció de passejar amb el Trenet del Cavatast, així com la visita a La Botiga del Cavatast, on es podran adquirir tots es caves exposats. També es podrà fer la Ruta Teatralitzada “Un viatge als inicis del cava”, entre d’altres.

El Cavatast 2013 comptarà amb un total de 35 cellers i caves i 10 empresaris de gastronomia.

cava[1]

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!
Share on FacebookTweet about this on Twitter