Go to Top

PICAVINS 2018! divendres 30 de novembre

 

Estimats Amics del Vi,

Ja tornem a tenir aquí el nostre esdeveniment preferit de l’any: el Picavins! Esperem comptar amb la vostra presència i que l’èxit de l’any passat es repeteixi. Reserveu-vos el divendres 30 de Novembre a partir de les 18h de la tarda. Començarem a aquesta hora i acabarem aproximadament a les 21h. Aquest any, a més a més de la col·laboració dels amics de Mas el Lladré, que ens oferiran tastets de formatges per maridar els vins i caves, comptarem amb la presència de:

– Celler Espelt: Referents de la Denominació d’Origen Empordà, ens oferiran un tast dels seus vins més emblemàtics.

Can Sumoi- Raventós i Blanc: Sempre oberts als nous reptes, ens descobriran els seus vins naturals i els ancestrals: el valor de la terra.

7 Magnífics: Un homenatge preciós als vins de les millors Denominacions d’Origen de Catalunya.

Estones Vins: Una aposta ferma per l’elaboració sostenible i respectuosa amb el medi ambient a través de les Denominacions d’Origen Montsant i Terra Alta.

– Vins i Caves Ramon Canals- Marta: A més dels seus caves emblemàtics, gaudirem de la presentació d’Onna, els nous vins ecològics i vegans (blanc i negre).

Vins Surrealista: Originals, atrevits, creatius… i surrealistes!… tindrem l’oportunitat de tastar les seves sorprenents propostes.

Castelo de Pedregosa: Com ells mateixos diuen “viticultura d’una emoció”, descobrirem vins i escumosos ecològics amb essència de terrer.

– Jean Leon: Un home, un temps, un vi o el viatge apassionat de la recerca de l’excel·lència.

Bodegues Miquel Torres: La tradició centenària d’una empresa familar. Cinc generacions dedicades al món del vi, un dels grans referents mundials.

Com l’any passat, el preu de l’ entrada serà de 15€. Amb l’entrada tindreu accés al tast il·limitat tant dels vins com dels formatges, a més del privilegi de ser atesos pels representants de cada casa/celler que ens explicaran els seus productes com ells només saben. Us emportareu de regal la copa Riedel de cata i participareu en el sorteig de diferents lots de productes escollits per l’ocasió.

Us hi esperem! Salut i bon vi!

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!
Share on FacebookTweet about this on Twitter