Go to Top

Les instal·lacions

El desembre del 2002 vàrem inaugurar les noves instal·lacions amb més de 1.000 m2 al polígon industrial Els Pintors, un pas més que ens va portar a la culminació de molts esforços i esperançes de progrés.
Ara us podem oferir 3 espais ben diferenciats: La botiga especialitzada, concebuda de cara al particular, la sala de cates i cursos i el magatzem d’estocatge i distribució, potenciant d’aquesta manera la venda al detall i al major. Sense perdre els nostres orígens, la venda del ví a granel és manté com a tret diferenciador que durant tants anys ens ha donat reconeixement.
És per això, que hem conservat més d’una dotzena de barriques i bocois centenaris, per tal de no perdre l’esència tradicional i la cura del ví, que sempre ens ha caracteritzat. Per altra banda però, i apostant per les noves tecnologies, hem incorporat uns nous sistemes de magatzematge, uns dipòsits d’acer inoxidable de 6000 litres amb una instal·lació de gas nitrogen i carbònic, que garanteixen la òptima conservació del ví.