Go to Top

Ruta de les Barraques al Celler Abadal durant la Verema

Celler Abadal proposa un recorregut per les seves vinyes i instal·lacions.

Aquest 14 de setembre, es durà a terme una edició especial de la “Ruta de les Barraques” amb motiu de l’època de Verema.

Des de fa temps, el Celler Abadal ofereix com a un dels seus atractius enoturístics la Ruta de les Barraques, una activitat que recorre les vinyes del celler i visita part de les més de 40 barraques de vinya que té el Celler a les seves vinyes.

Sota el títol de “Ruta de les Barraques per verema”, el celler proposa aquest setembre una ruta especial que permetrà al visitant conèixer tots els secrets de l’època més important de l’any i ser testimonis de l’activitat del celler durant aquests dies tant importants: tastar raïm directament a la vinya.

Perquè l’arribada de la verema al celler és el moment ideal per gaudir d’una jornada plena de sensacions, contrastos i sorpreses. És per tant, una oportunitat única per a passejar per les nostres vinyes, aprendre els secrets de la verema i degustar el nostres vins Abadal en un marc incomparable. Sens dubte, una activitat perfecte per a disfrutar amb família i en la que gaudiran grans i petits.

La RUTA DE LES BARRAQUES PER VEREMA del 14 de setembre inclou:

– Un passeig entre vinyes, on coneixerem les peculiaritats de la nostra vinya i aprendrem el procés de recollida del raïm.
– Visita del nou celler, on veurem la recepció del raïm i el procés de vinificació.
– Tast de raïm i most
– Un tast de vi acompanyat d’un esmorzar típic català, on es gaudirà del plaer d’assaborir un bon vi.

Preu: 12 euros / persona
Durada: mínim de 90 minuts
Recorregut : 2’5 km, de complicació baixa
Imprescindible reserva prèvia a: masia@abadal.net o al Tel. 93 820 38 03